Anti-stress-julekalender

Kære dig og velkommen!

Her kan du finde arbejdsarket, bonusmateriale OG tilbud om psykologsamtaler til kr 600; EKSKLUSIVT for dig, der følger antistressjulekalenderen.

Har du spørgsmål til videoen, materialet eller tilbudet, vil jeg meget gerne høre fra dig. Skriv til mig på stine-marie@rpp.dk eller via dette link: Kontakt, eller ring på 29911184

ARBEJDSARKET: finder du her: Arbejdsark

BONUS 1: Detaljeret beskrivelse af punktet Indsigt i Indre Ro(TM) modellen.

BONUS 2: Kend din angst! -Hvad er det jeg reagerer på? Og hvordan mærkes det i kroppen?

TILBUD: Fjern kæppen i hjulet! Få op til 5 “sæt-i-værk-samtaler” eller “bliv-ved-samtaler” med autoriseret psykolog til kr 600. Samtalerne er enten ved personligt fremmøde i Viborg eller on-line, og koster sædvanligvis kr 950,-

HUSK at din forsikring måske dækker og at Sygesikringen Danmark dækker med kr 300,- hvis du er medlem, og din udfordring falder indenfor én af deres henvisningsårsager. Det betyder samtaler til kr 300 med en autoriseret psykolog.

Det nytter at få hjælp til at kunne selv. Ring 29911184, så går vi igang.

Jeg lader tilbuddet og materialet stå januar ud. I den periode, har du fri adgang til det.

Hvis jeg ikke hører fra dig, håber, jeg, at du har haft fornøjelse af min låge i Mellow Ways anti-stressjulekalender, og at du kan bruge det vedhæftede materiale.

Pas rigtigt godt på dig selv.

Kærlig hilsen

 

Stine Marie

P.S. Lærer du dig selv at kende med omsorg? Byd den trætte rejsende ind i varmen, med alle hendes/hans pakkenellikker, fantastiske evner, samt de mudrede sko og ildelugtende strømper. Han/hun kan godt være træt af at vade rundt og at kæmpe en brav kamp og trænger til at blive taget sig godt af.