Forløb til halv pris

Kære dig på overførselsindkomst.

Jeg har mødt mange som gerne vil have hjælp til noget, de synes er rigtigt svært og som fylder meget i hverdagen, men som er fanget i en situation, hvor økonomien ikke er til det.

Måske har de fået de samtaler og den hjælpe de kunne få gennem det offentlige (lægehenvisning/sygesikring, psykiatri, familiecenter, PPR), men oplever at de har skullet stoppe, selvom de stadigt havde lyst til og behov for at fortsætte.

Andre har udfordringer i hverdagen, som det offentlige ikke hjælper med, og er nød til at finde hjælpen andet steds.

Og nogle foretrækker at få hjælp udenom det offentlige system og ville gå i gang med det, hvis de kunne se en økonomisk mulighed for det. Det ønsker jeg at give.

Det er i mine øjne vigtigt at få den hjælp, man har brug for, når man har lyst til skabe en rigtig god forandring for sig selv eller sin familie.

Derfor tilbyder jeg et begrænset antal forløb til halv pris, hvis du er på overførselsindkomst*. Og der er ingen begrænsning på hvor længe de varer. Vi stopper først, når du, dit parforhold eller din familie og dine børn er klar.

Du kan læse mere om individuelle samtaler, samtaler i par og forældreforløb her. Er det dit barn, du har lyst til får hjælp, starter vi med en samtale med dig eller jer som forældre (pris som individuel samtale).

Da der er tale om et begrænset antal forløb, kan det være, der er ventetid.

Ring til mig på 29 91 11 84, så finder vi ud af om det er noget for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

Kærlig hilsen

 

Stine Marie

 

*tilbuddet gælder, hvis du er på en form for overførselsindkomst. Jeg har indført denne skelnen af praktiske årsager, da det er betydeligt nemmere at vurdere, om man modtager overførselsindkomst, end om man har økonomiske udfordringer nok. Jeg har gjort det velvidende at ikke alle på overførselsindkomst har brug for økonomisk støtte, og ikke alle, der har brug for økonomisk støtte, er på overførselsindkomst.