Min passion

Alle har ret til et dejligt liv. Og livet kan være skønt og herligt, også når vi oplever ting, der er svære.

Men mange gange bliver det så kompliceret for os. Vi får underlige uvante reaktioner, der kan være så nederdrægtigt ubehagelige; angst-reaktioner med åndenød og svimmelhed, fladhed og tomhed, mangelende lyst og smag på livet, en tristhed, der fylder hele vores sind, en angst for ikke at være god nok eller at blive afvist og ekskluderet, en vrede, der popper op hele tiden og gør det svært for os at have varige relationer.

Livet er bare nemmest, når vi kan tage os af det, der er svært.

Når kæden springer af, er det vigtigt vi kan forstå, hvor den er sprunget af, så vi kan sætte den på igen, reparere, det, der er gået i stykker eller skabe noget nyt og dejligt, der er derinde, men aldrig har fået lov til at vokse sig stort og stærkt.

Det er min passion at gøre livet gladest muligt og nemmest muligt for alle, der søger det.

Sammen finder vi ud af, hvad præcis DU har brug for, for at have det, som du længes efter. Jeg kan hjælpe dig med at se de ubevidste reaktionsmønstre, der betyder så meget for vores trivsel, Og jeg kan hjælpe dig med at bane vejen for dine naturlige reaktionsmønstre, der gør dit liv så meget nemmere og dejligere.

Jeg ønsker for alle at de kan få has på det, der spænder ben for dem.

Det er aldrig for sent og det KAN lade sig gøre.

Bestil tid her eller ring på 29911184.

Kærlig hilsen

Stine Marie

 

P.S: hvis du tøver med at komme igang, vil jeg invitere dig til at stille dig selv dette spørgsmål;

Hvad venter jeg på?

Det behøver ikke være mig, du ringer til, men hvis du har lyst til at række ud, efter det du savner, så er det et meget omsorgsfuldt spørgsmål at stille sig selv. Så hvad får dig til at tøve med at give dig selv, det du savner? Og ville det ikke være rart, at kunne slippe fri fra den tøven? Kun du ved, hvad der er bedst for dig. Men vi er her og vi er klar og villige til at bane vejen sammen med dig <3