Online terapi

Online terapi er videosamtaler via din computer eller smartphone.

Prisen er det samme for samtaler online, som det er for samtaler hos mig i Viborg.

Når vi aftaler en tid, modtager du en email fra PsychCon, med et link til vores samtalerum. Når det er tid til samtalen, kan du klikke dig ind i rummet, hvor vi kan se og høre hinanden, næsten som hvis vi sad overfor hinanden i mine to blå lænestole. (Første gang modtager du også en email med dit bruger navn og en én-gangs adgangskode. Login ind på forhånd og skift din adgangskode til én du selv kan huske. Så er du klar til vores samtale).

Vi bruger PsychCon, som er lavet helt særligt til terapeutiske samtaler. Det er garanteret datasikret, så det er ligeså private og fortrolige samtaler vi kan have på dette medie, som hvis du sad i min klinik.

Det eneste du skal sikre dig er, at du kan skabe rolige og fortrolige rammer, der hvor du sidder. Dvs. et lukket rum, hvor du kan tale frit og hvor du ikke bliver forstyrret. Ligesom hvis du var kommet hen til mig.

Samtaler med billede og lyd virker ligeså naturlige, som hvis vi sad sammen. Overraskende naturlige for mange klienter! Så hvis du enten er forhindret i at forlade dit hjem eller Viborg er i stor afstand fra der, hvor du befinder dig, så kan jeg stadigt hjælpe dig, hvis du har lyt til det.

Ring (29911184) eller skriv til mig (stine-marie@rpp.dk). Så går vi i gang.

 

Kærlig hilsen

 

Stine Marie