Supervision af anden faggruppe

Det er det mest fremragende supervision vi har fået de år jeg har været i “x” Kommune. Man går derfra med overskud, og lettelse, og fornyet optimisme. Det gælder både hvis man selv har haft en sag på, og hvis man ” bare” har lyttet/ været reflekterende team. 

(Anonym)

 

Stine Marie magter at komme ned i substansen på de problemstillinger vi sidder med, og finde nye vinkler i det, fordi hun spørger  så klogt og skarpt og præcist, – nålespidst ned i materien. Og fordi hun er så godt til at Vente!! På reaktion, og at undlade at afbryde. Det er en stor luksus at få sine emner behandlet så respektfuld, og med plads til egen eftertanke, uden afbrydelser. 

(Anonym)

 

Hendes faglighed er uvurderlig, og løfter os op på et højere plan. 

(Anonym)

 

Supervision med Stine Marie giver energi i stedet for at tappe. Og skuldrene falder ned. Byrder bliver taget fra os. Og netop det input af ny energi er en Gave i vores travle hverdag- hvor vi ikke altid har tid at reflektere grundigt over de tunge historier vi står i . ( før om natten, og Tidligt om morgenen i sengen)  og det er jo ikke stedet at gøre det. 

(Anonym)

 

Det er Fornemt at føle sig taget alvorligt i vores komplekse og krævende hverdag. Helt rørende, at få at vide, at vi også skal passe på os selv, og blive opmærksomme på det.

(Anonym)

 

Stine Maries måde at supervisere på er en bonus til fællesskabet, og virkelig en fantastisk måde at lære hinanden at kende på, og se nye sider og kvaliteter ved hinanden. Det styrker os som fælles gruppe, og giver overskud til hinanden.

(Anonym)