Oplevelser med mig

Individuelle forløb

Fra angst til ro. Nu kan jeg bare være mig!

Jeg kom til Stine Marie, fordi jeg oplevede en stærk angst. Den er væk. Nu oplever jeg en helt anden ro. Jeg har meget færre tanker, og jeg kan helt anderledes bare sidde og være med. Fx. havde jeg det med at reagere straks andre gjorde noget, der ikke stemte overens med mine forventninger. Det gør jeg slet ikke mere. Jeg har en helt anden forståelse og accept,- og det gør at jeg synes det er meget nemmere at være sammen med andre. Jeg kan bare være mig.

(50-årig kvinde)

 

At finde ud af at kunne tage hånd om sig selv

Jeg var så forvirret og følte mig helt fortabt. Det var rigtigt svært for mig at mærke mig selv og at forstå mine reaktioner. Nu er det bare noget helt andet. Nu kan jeg helt anderledes mærke mine følelser og jeg har en helt anden bevidsthed om mig selv, og hvad, der er vigtigt for mig. Sammen med Stine Marie har jeg kunnet give mig selv lov til bare at være mig. Nu kan jeg tage hånd om mig selv. Det giver mig RO!

(Nadja)

 

Sikken en øjenåbner!

Det har været sådan en øjenåbner at have samtaler med Stine Marie. Jeg har fundet ord, for mine egne oplevelser, og kan pludseligt se min egen væremåde overfor andre. Det hjælper mig at jeg kan være helt anderledes åben overfor andre.

(Jan)

 

Handlingslammet, bitter og vred…det er væk! Sammen med dramaet!

Jeg var så bitter og vred. Og selvkritisk. Og dømmende. Jeg var konfliktsky og forsøgte egentligt at undgå en masse ubehag. Og jeg bebrejdede. Især mig selv. Jeg er begyndt at reagere helt anderledes. Hvor jeg før blev vred, er den vrede bare væk. Den kommer ikke. Det samme med at være passivt aggressiv,-det siver heller ikke ud af mig længere. Jeg er helt anderledes afklaret og slet ikke forvirret og handlingslammet som før. Der er bare ikke så meget drama mere. Og jeg føler mig stærkere.

(Line)

 

Jeg var lammet af angst. Stine Marie hjalp mig til at holde fast. Nu har jeg fået mig selv og mit liv tilbage

Jeg var virkeligt angst hele tiden. Det påvirkede hele mit liv og gjorde hverdagen uoverkommelig. Det var svært for mig at komme ud af huset og at forlade min “hule”. Jeg vidste ikke hvad det var for noget eller hvorfor det kom. Og jeg var selvkritisk. Nu har jeg en velfungerende hverdag uden angst! Jeg kan håndtere pressede perioder uden at få panikanfald! Og jeg kan forlade mit hjem! Det har gjort en kæmpe forskel at lære min angst at ende. Og at lære at stå ved mine følelser og at vide at de er i orden. Jeg kan håndtere angsten fordi jeg har lært den at kende. Da jeg startede i terapi, var det så svært for mig til at begynde med. Jeg havde mest af lyst til at bryde kontakten. På trods af, at det var så svært, var det tydeligt for mig, at det var det rigtige og det jeg havde brug for. I mødet med Stine Marie lærte jeg at jeg er ok og at jeg har lov til at have det som jeg har det. Og det har gjort en kæmpe forskel for min hverdag. Jeg er velfungerende og jeg har det godt!

(Karen, 24 år)

 

At mærke en sund relation, midt i alt det usunde 

Jeg var så helt enormt træt og vidste ikke, hvordan jeg skulle få energi. Det har bare føltes så sundt at være sammen med Stine Marie. Som et håndtag. Det har givet mig erkendelse og accept. Og jeg har det helt anderledes godt. Og jeg har opdaget, at jeg godt må have det godt.

(Pernille)

 

Jeg havde det råddent og var træt af mit liv. Nu har jeg overskud og glæde.

Jeg har fået overskud! Og jeg er tilfreds med mig selv. Jeg er glad for det liv, jeg har, og jeg glæder mig til det, der venter mig. Før havde jeg det RÅDDENT! Jeg var træt af mit liv! Det var en ophobning af uforløste ting, som jeg har tilsidesat og snakket ned. Det har været helt uvurderligt at være sammen med Stine Marie. I relationen med Stine Marie er jeg blevet i stand til at være god ved mig selv. Til at respektere mig selv. Det har været sådan en øjenåbner. Både at se hvordan jeg snakkede ned til mig selv og at opleve hvordan jeg kan behandle mig selv ordentligt og hvor forløsende det er, når jeg kan tænke på mig selv og give mig selv plads. Jeg kan mærke livet på en helt anden måde!

(Anonym)

 

Jeg var faktisk ikke særlig nem at være sammen med. Heller ikke for mig selv. Det er jeg nu.

Jeg var meget ked af det. Jeg havde rigtigt svært ved at være alene hjemme. Svært ved at sove. Jeg var jaloux. Ømskindet og tyndhudet. Og jeg kunne blive så vred. Det er noget helt andet nu. Jeg har mere ro. Jeg kan meget bedre styre min vrede. Jeg tror mere på mig selv. Og jeg er meget mere venlig, hvor jeg før kunne være millitsagtig og nedladende. Jeg lever sundere, tager tid til mig, dyrker motion og gør gode ting for mig selv. Jeg er slet ikke så stresset mere. Heller ikke når jeg er sammen med andre mennesker. Og nu, hvis jeg oplever kritik, så slipper den igen,- sådan var det ikke før. Jeg har fået en helt anden forståelse for min reaktioner og hvad det er, jeg reagerer på. Stine Marie har hjulpet mig til at tage mig af mig selv, også der hvor det gjorde ondt og hvor jeg ellers ville være stukket af. Det føltes rigtigt og nødvendigt og har gjort en kæmpe forskel for mig.

(Kvinde)

 

At tillade sig at leve, at være glad og tage imod noget godt fra andre.

Mit liv var trist og uden glæde. Jeg opdagede sammen med Stine Marie, at jeg faktisk slet ikke måtte være glad, så det var helt umuligt for mig at tillade mig det. Men det både må og kan jeg nu. Og jeg har fundet ud af, at jeg godt kan være skuffet og vred og samtidigt med at jeg kan elske. Så er følelserne slet ikke så farlige mere og jeg må godt være mig. Og jeg er begyndt at kunne tage imod ros.

(Anonym)

 

Supervision af anden faggruppe

Det er det mest fremragende supervision vi har fået de år jeg har været i “x” Kommune. Man går derfra med overskud, og lettelse, og fornyet optimisme. Det gælder både hvis man selv har haft en sag på, og hvis man ” bare” har lyttet/ været reflekterende team.

(Anonym)

 

Stine Marie magter at komme ned i substansen på de problemstillinger vi sidder med, og finde nye vinkler i det, fordi hun spørger  så klogt og skarpt og præcist, – nålespidst ned i materien. Og fordi hun er så godt til at Vente!! På reaktion, og at undlade at afbryde. Det er en stor luksus at få sine emner behandlet så respektfuld, og med plads til egen eftertanke, uden afbrydelser.

(Anonym)

 

Hendes faglighed er uvurderlig, og løfter os op på et højere plan.

(Anonym)

 

Supervision med Stine Marie giver energi i stedet for at tappe. Og skuldrene falder ned. Byrder bliver taget fra os. Og netop det input af ny energi er en Gave i vores travle hverdag- hvor vi ikke altid har tid at reflektere grundigt over de tunge historier vi står i . ( før om natten, og Tidligt om morgenen i sengen)  og det er jo ikke stedet at gøre det.

(Anonym)

 

Det er fornemt at føle sig taget alvorligt i vores komplekse og krævende hverdag. Helt rørende, at få at vide, at vi også skal passe på os selv, og blive opmærksomme på det.

(Anonym)

 

Stine Maries måde at supervisere på er en bonus til fællesskabet, og virkelig en fantastisk måde at lære hinanden at kende på, og se nye sider og kvaliteter ved hinanden. Det styrker os som fælles gruppe, og giver overskud til hinanden.

(Anonym)

 

Har du lyst til at få hjælp af mig? Ring 29 91 11 84. Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen

 

Stine Marie