Til dig

Det her er til dig, der går med noget selv, og som du tænker kunne være rart og måske nødvendigt at få hjælp til.

Der er så mange forskellige personlige oplevelser og årsager til at undersøge muligheden for hjælp. Der er også mange forskellige personlig behov for at komme på ret køl (igen).

Fælles for alle er at tilværelsen bare ikke længere er som de gerne vil have den, og at det er ubehageligt. Fælles for alle er også et håb om at det med kyndig hjælp kan blive anderledes. Og bedre. Og det kan det!

Uanset din udfordring, er du ramt på din trivsel og på din frihed til at være dig sammen med andre. Det påvirker din livskvalitet. Og det er alvorligt.

Hvem er du?

Særlig udfordring

Det kan være du oplever en SÆRLIG UDFORDRING, såsom skilsmisse, tab af job, egen eller en andens sygdom, dødsfald  eller måske en andens besværlige og urimelige adfærd. Det har måske givet et særligt pres gennem et stykke tid, og nu er det blevet for meget.

Det kan også være at udfordringen er forsvundet, fx at der ikke længere er håb om at finde sammen og beslutningen om skilsmisse er taget, at én du elsker er afgået ved døden efter lang tids sygdom, at din deprimerede partner endeligt er kommet i behandling eller at dit barn endeligt får den hjælp som han/hun behøver. Det kan også være du endeligt er blevet gravid, eller er blevet far eller mor (igen), eller har fået det job, du har drømt om så længe. Når “kampen” er overstået kan der komme en masse overvældende og måske uforståelige og/eller ubehagelige følelser og reaktioner.

Ugenkendelig reaktion

Det kan også være at du en gang imellem er begyndt at reagere på en måde, du slet ikke kan kende, og som er ubehagelig for dig eller andre. Måske med kraftig vrede eller med en følelse af ligegyldighed og afmagt; “så kan det også bare være lige meget”. Måske reagerer du med tårer i alt for mange situationer. Eller med angst. Hjertebanken, svimmelhed, kvalme, sitren i kroppen, svedeture, synsforstyrrelser, ud-af-kroppen oplevelser eller noget andet.

Noget gammelt

Måske kan du mærke at det her er noget, der måske altid har været på vej. Noget du kan mærke er gammelt, og måske har været med eller ligget der i længere tid.. Og nu vil du gerne have fat i det ved roden, så det kan blive anderledes én gang for alle.

Livsomstændighed

Måske er der sket en forandring i dit liv eller du har accepteret en tilstand, og du har brug for hjælp til at leve med den. Dødsfald, skilsmisse, jobtab, nyt job, fysisk sygdom, psykisk sygdom, kroniske smerter, seksuel orientering.

Hvorfor mig?

Jeg har erfaring med at arbejde med trivsel og livskvalitet og hjælpe den enkelte til at udvikle og styrke de aspekter der fremmer trivsel og livskvalitet for netop ham/hende.

Desuden har jeg erfaring med at hjælpe med specifikke udfordringer som:

  • Angst og depression
  • Vrede
  • Traumatiske oplevelser
  • Fysisk sygdom inkl. kroniske smerter
  • Længerevarende belastning og stress
  • Sorg, tab og svigt
  • Personlighedsmæssige – og relationelle problematikker

Vi gør det sammen

Sammen finder vi ud af, hvad du har brug for at få bearbejdet eller at blive bedre til og sammen får vi skabt den udvikling du har brug for. Det er så forskelligt hvilke behov og hvilke ressourcer den enkelte har. Derfor vil jeg som din psykolog medvirke til at skabe de muligheder for udvikling, som præcis du har brug for. Og når du har brug for det.

Jeg bidrager med min erfaring og viden som psykolog. Du bidrager med dig.

Ring til Maja på 24203883. Så kan du få en bedre fornemmelse af, om det er mig der kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at bede Maja om at jeg ringer dig op, hvis du vil tale med mig inden du booker en tid.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og at møde dig, hvis du har lyst.

Kærlig hilsen

Stine Marie