Til dig, der har det svært

Uanset, hvad din udfordring er lige nu, så kan det blive anderledes. Jeg kan hjælpe dig til få det bedre og til at føle styrke. Måske er det din egen styrke du gerne vil mærke igen. Måske kommer du til at føle en ny styrke, som du ikke har haft før.

Nogle gange er vi påvirket af en særlig tilstand som angst, depression, stress, smerter, søvnbesvær, eksplosiv vrede, selvmordstanker, spiseforstyrrelse. Det kan være forholdsvist specifikt og måske du ønsker nyt værktøj  og inspiration til at kunne håndtere noget bestemt.

Andre gange er det lidt mere diffust, og det kan være svært for dig helt at pege på, hvad det er, der egentligt er i vejen. Men du er ikke i tvivl om at det ikke er rart, at det måske endda er ligefremt behageligt for dig eller at du savner et eller andet og du vil gerne have hjælp til at få det bedre.

Det er SÅ forskelligt, hvad hver enkelt har brug for, for at få skabt den forandring, de ønsker. Nogen har brug for at blive støttet og styrket og andre har brug for at blive konfronteret noget mere. Nogen har mere brug for at finde ord og andre har mere brug for at opleve følelser. Nogen har brug for at kunne læne sig op af en anden og få fred og ro til at finde benene igen. Andre har brug for at blive styrket i at kunne selv, uden at læne sig for meget op af andre. De fleste har brug for lidt af hvert i forskellig grad og på forskellige tidspunkter.

Hvis du kommer ind til mig, vil du opleve, at vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi aftaler sammen, hvad du har lyst til, og hvad du gerne vil have min hjælp til. Jeg vil tage imod DIN oplevelse og hjælpe dig med at finde ordene og forståelsen for den, hvis der er behov for det. Samtidigt vil jeg bidrage med min viden og erfaring ifht. hvad, der kunne være godt for dig. Når du er sammen med mig, kan du forvente tillid, nænsom opmærksomhed, oprigtig nysgerrighed, ærlighed og tydelighed. Jeg bestræber mig på at leve mig ind i, hvordan det er at være dig og jeg deltager aktivt i at hjælpe dig til den forandring, du ønsker og har brug for.

Hvordan føles den tanke?

Ring til mig på 29 91 11 84 og hør nærmere. Du kan læse mere om praktiske forhold og priser her.

Du er velkommen og jeg glæder mig til at møde dig.