Forløb til forældre

Individuelle forløb

Til dig eller jer, der oplever en stemning, en adfærd eller en forandring, som er ubehagelig eller bekymrende. Det kan være hos dit barn eller hos dig selv, sammen med dit barn.

Vi indleder med en samtale med dig/jer af 1½ times varighed (dobbeltsession). Formålet er at definere dit/jeres/barnets behov og derudfra laver vi en plan. Det er meget forskelligt hvor længe, hvor tit og hvordan forældre/børn har brug for hjælp; det kan være to – ti gange eller mere og ugentligt månedligt eller kvartalsvis i en periode.

Alt efter jeres behov og ønsker arbejder vi med;

1)LegeTerapi (TheraPlay) Læs mere her: Fra alvor til leg

2)Forståelse af barnet, dig selv og jeres samspil

3)Samspilsanalyse (I optager selv en video af en situation sammen med barnet. Vi ser på alt det gode du/I gør, som vil være vejen frem til at hjælpe jeres barn (og jer selv) med at få det bedre.

4)Opgaver og øvelser derhjemme mellem sessionerne

5)Din personlige udvikling, hvis du oplever, at der er noget ved dig, der gør det svært at skabe den gode udvikling for jer og for dit barn. Måske du har oplevelser, følelser, tanker og reaktionsmønstrer, som du kan mærke er med til at hæmme dig og gøre nogle ting i hverdagen eller livet lidt besværligt eller ubehageligt.

6) Jeres relation eller din relation til en kæreste

Som udgangspunkt mødes vi hos mig, men hjemmebesøg er også muligt. Tider efter kl. 17.00 er også muligt, når det ikke er muligt at få det passet ind i hverdagen.

Pris:

Dobbelt sessioner; kr 1550,- pr gang á 90 min. (derudover bruger jeg tid på forberedelse, journalskrivning og eftertanker).

Enkelt session; kr 1000,- pr gang á 50 min. (derudover bruger jeg tid på forberedelse, journalskrivning og eftertanker).

Hjemmebesøg; normal takst samt kr 150,- + kørsel

Aftaler efter kl. 17.00; normal takst samt kr 150,-

Ved aftale om et forløb laver vi en reduceret samlet pris.

Straks-støtte-ordning

Har du/I i en periode med særlige vanskelligheder lyst til at kunne ringe og få konkret og målrettet hjælp ifbm. en svær situation laver vi en aftale om straks-støtte. Nogen har brug for intensiv akuthjælp i en kort periode, andre muligheden for at få støtte i ny og næ over en længere periode.

Derfor starter vi med en indledende samtale (dobbeltsession) for at sikre os OM og i så fald HVORDAN jeg bedst hjælper jer gennem straks-støtte.

Pris:

Indledende samtale; 1550,- á 90 min.

Straks-støtte-ordning; udgangspunktet er kr 2000,- Vi tilpasser pris og varighed efter jeres behov.

Straks-støtte som klippekort; kr 2500,- 10 støttesamtaler pr telefon. Ubrugte klip kan indløses til samtaler eller samspilsanalyser.

 

Er du nysgerrig på noget af dette? Ring til mig, så finder vi ud af, hvad der kunne føles rigtigt for dig. 29911184

 

Kærlig hilsen

 

Stine Marie