Min faglige tilgang

Nøglen til forandring er accept. Det er klientens behov der bestemmer, hvad vi er optaget af og hvilket tempo vi arbejder i. Jeg tager dig alvorligt og jeg har hele tiden for øje at hjælpe dig med præcis det, du har brug for, når det opstår, så du opnår den hurtigst mulige udvikling.

Al udvikling sker gennem en tryg og ressource-orienteret opmærksomhed på dig, og hvad du har brug for, for at få det, du længes efter.

Jeg hjælper med at afklare, og med at bane vejen for dine naturligt sunde reaktioner, så den uhensigtsmæssige adfærd helt automatisk afvikles og du får skabt en varig forandring, der føles helt som dig.

Der, hvor det er en hjælp, tager vi os af roden til dine uønskede automatiske reaktioner, så du kan blive dig, præcis dom du trives med at være.

Jeg er nænsom og solid, og hjælper dig til at slippe fri fra den adfærd, der bliver ved med at spænde ben for dig, også når du ikke selv kan se den eller kontrollere den.

Så til dig, der er tiltrukket af en Compassion focussed tilgang, ACT eller ISTDP, vil jeg være en rigtig god samarbejdspartner. så du kan blive dig, helt som du har lyst til.

Føles det her rigtigt? Så kan du bestille tid her eller ringe til mig på 29911184.

 

Vil du gerne høre, hvad andre siger om mig? Så klik her